Βιβλίο επισκεπτών

Πρόσφατα άρθρα

Καλώς ήρθατε!


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σήμερα Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 θα αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e mail) που δηλώσατε στο Σχολείο το πρόγραμμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που θα περιλαμβάνει και τους συνδέσμους των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στο τμήμα του παιδιού σας (προσοχή! οι σύνδεσμοι δεν κοινοποιούνται σε άσχετα άτομα ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

 

Για τους Μαθητές/τριες

 

Για να συνδεθείτε στο εξ αποστάσεως μάθημά σας σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που σας έχει αποσταλεί, πρέπει να γράψετε (ή να αντιγράψετε) στον φυλλομετρητή σας (browser) τη δικτυακή διεύθυνση (url) της ηλεκτρονικής αίθουσας τηλεκπαίδευσης που σας έχει δώσει ο/η δάσκαλος/α σας.
Αυτή θα είναι της μορφής: https://minedu-.....webex.com/meet/.... .
Παρακαλούμε καταγράψτε κάπου ή αποθηκεύστε στα αγαπημένα (bookmarks) τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών τάξεων που σας κοινοποιούν οι δάσκαλοι/καθηγητές σας.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους/ες!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ


Παροχή προσωπικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

στους/στις μαθητές/τριες

Σύμφωνα με τηνεγκύκλιο(20/3/2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.) μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του ΠΣΔ (https://www.sch.gr/services).

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών, αλλά και κάθε μαθητής/τρια που μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει λογαριασμό πρόσβασης στο ΠΣΔ να φροντίσουν για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στον σύνδεσμο:https://register.sch.gr/students/

Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:

  • Οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.
  • Κατά την εγγραφή θα ζητηθεί ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. Είναι αυτός που αναγράφεται στη Βεβαίωση Κυκλοφορίας που έχει δοθεί από το Σχολείο σε καθένα παιδί.
  • Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail
  • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, στη φόρμα εγγραφής.

Σύνδεση διαχειριστήΗμερομηνία

Δεκέμβριος

1

Τρίτη